010-3076614 info@profi-works.nl

Onze medewerkers werken vaak in een bewoonde situatie of een op werkplek waar veel mensen aanwezig zijn (kantoren, scholen enz). Uiteraard hebben onze medewerkers de instructie om thuis te blijven indien zij klachten hebben die op Corona kunnen duiden. Per project zullen wij evalueren of het wenselijk is de werkzaamheden tijdelijk te staken.
Voorlopig zullen de werkzaamheden in bewoonde woningen wel doorgang vinden. Onze medewerkers zullen waar mogelijk voldoende afstand bewaren en de adviezen van het RIVM opvolgen.
Ondanks deze voorzorgsmaatregelen kunnen wij ons voorstellen dat u het niet prettig vindt om thuis een medewerker te ontvangen de komende weken. Mocht u een geplande afspraak hebben dan kunt u met ons contact opnemen om de afspraak kosteloos te annuleren of te verzetten.