010-3076614 info@profi-works.nl

Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud, verbouw en renovatie

Profi-Works Totaalonderhoud verzorgt alles wat nodig is voor een kwalitatieve realisatie van uw project en heeft vele jaren ervaring in de bouw. Indien nodig verzorgen wij ook de inzet van onderaannemers zoals bijvoorbeeld loodgieters en elektriciens. Dit doen wij vanuit ons uitgebreide netwerk van vaste onderaannemers die voldoen aan onze strenge eisen met betrekking tot geleverde kwaliteit, service en kosten. Uw project wordt binnen de afgesproken tijd opgeleverd. Uiteraard verlenen wij de noodzakelijke service als blijkt dat er onverhoopt toch iets niet in orde is (garantie).

Hieronder een greep uit de werkzaamheden die wij dagelijks uitvoeren voor onze klanten:

Schilderwerk

Reeds vele jaren ervaring heeft Profi-Works met onderhoudsschilderwerk. De werkzaamheden worden uitgevoerd met gediplomeerde vaklieden zodat het werk er niet alleen strak en netjes uit ziet, maar ook de belangrijkste taak jaren lang vervult, namelijk het conserveren van de ondergrond, bijvoorbeeld het hout van de kozijnen.

De levensduur van houten kozijnen is bij goed onderhoud namelijk een stuk langer dan de levensduur van kunststof of metalen kozijnen. Profi-Works werkt samen met de grote verffabrikanten om, indien gewenst, een verftechnisch advies op te stellen en daaraan gekoppeld een onderhoudsplan voor de komende jaren. Zo is de klant verzekerd van goede kwaliteit, goede uitvoering en een lange levensduur.

Spuitwerk

Voor spuitwerk van wanden of plafonds bent u bij Profi-Works aan het juiste adres. De methodiek wordt bepaald aan de hand van de situatie. Onze vaklieden zijn opgeleid voor het uitvoeren van spuitwerk en gaan periodiek op training om de laatste technieken te leren.

Het resultaat is een zeer strakke wand- of plafondafwerking.

Houtrot herstel

Houtrot komt helaas regelmatig voor bij houten kozijnen. Daarvoor zijn een aantal oorzaken aan te wijzen:

 • verkeerde detaillering van het timmerwerk/ houtwerk tijdens de bouw of renovatie
 • achterstallig onderhoud van het verfsysteem
 • mechanische schade aan het verfsysteem
 • onjuist uitgevoerd schilderwerk

Houtrot is in veel gevallen, met behulp van de laatste technieken, goed te herstellen en het vervangen van complete kozijnen is in de praktijk daarom zelden noodzakelijk. 

Profi-Works heeft veel ervaring op het gebied van houtrot herstel en werkt met gecertificeerde medewerkers voor de uitvoering hiervan. Het werken met gecertificeerde medewerkers is van groot belang om een reparatie duurzaam uit te voeren. Houtrot reparaties dienen strikt volgens de richtlijnen te worden aangebracht. Reparaties die, vaak door gebrek aan kennis, onjuist worden uitgevoerd, hebben vaak een zeer korte levensduur.

Voor houtrot herstel werken wij met de modernste middelen en onze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold.

Polish Plan

Sinds 2020 bieden wij een zeer interessante oplossing voor verweerde metalen en kunststof elementen, waarbij wij de oppervlakken reconditioneren door middel van polijsten. Dit is o.a. geschikt voor:

– aluminium kozijnen

– kunststof kozijnen

– (trespa) gevelpanelen

– gepoedercoate hekwerken en ballustrades

– en nog veel meer!

– dit is een zeer duurzame en milieuvriendelijke oplossing

klik hier voor meer informatie

Wandafwerking, behang, muurverf

Voor het aanbrengen van wandafwerking heeft Profi-Works diverse specialisten in dienst die dergelijke werkzaamheden dagelijks uitvoeren. De wandafwerking is een belangrijk onderdeel van het uiteindelijke resultaat van een verbouwing, renovatie of een schilderproject. Geheel naar wens van de klant kunnen wij de wanden afwerken met iedere gewenste kleur sauswerk, behang of glasvezelbehang. Uiteraard altijd op basis van een degelijk advies m.b.t. de beste werkwijze en mogelijkheden in de bestaande situatie.

 

Het resulataat van de wandafwerking is uiteraard voor een groot deel afhankelijk van de vlakke ondergrond. Het pleisteren van de wanden kan Profi-Works ook voor u uitvoeren.

Kitwerk

De vaklieden van Profi-Works zijn gespecialiseerd in het aanbrengen en vervangen van kitvoegen. Het niet juist verwerken van de diverse soorten kit is een veel voorkomende oorzaak van lekkages en andere problemen. Onze medewerkers zijn daarom goed op de hoogte van de verschillende soorten kit en de daarbij behorende verwerkingsvoorschriften. Zo kunnen wij garanderen dat de kitvoeg jarenlang zijn functie behoudt. Profi-Works brengt jaarlijks vele meters nieuwe kitvoegen aan in badkamers, keuken, toiletruimtes, maar ook buiten op galerijen, in dilataties en nog veel meer Profi-Works zorgt er zo voor dat de waterdichte afsluiting in stand blijft of wordt hersteld

Timmerwerk

Profi-Works voert vakkundig een grote verscheidenheid aan timmerwerkzaamheden uit, met name gericht op onderhoud en renovatie. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 • systeemwanden en scheidingswanden zetten
 • deuren vervangen, eventueel incl. kozijn
 • diverse aftimmerwerk 
 • plafonds aanbrengen of vervangen
 • zolder etages uittimmeren en voorzien van isolatie
 • keuken renovaties
 • inbraakwerende maatregelen

Uiteraard wordt er op voorhand professioneel en actueel advies gegeven over de uit te voeren werkzaamheden.

Stucwerk

Profi-Works voert vakkundig pleisterwerk/ stukadoorswerk uit en voorziet in vele oplossingen op dit gebied, uiteraard gekoppeld aan de wens van de klant. Te denken valt aan:

 • sausklaar stucwerk t.b.v. een afwerking met muurverf
 • behangklaar stucwerk 
 • cementgebonden stucwerk t.b.v. gebruik in natte ruimtes
 • gevelstucwerk

 

Wij zorgen voor goede voorbereiding, afdekken, afplakken en na de werkzaamheden wordt alles weer keurig opgeruimd. 

Renovatie

Profi-Works kan uiteraard ook de diverse disciplines inzetten voor een totaal pakket aan werkzaamheden. Daarbij kan een volledige renovatie van een complex, blok, pand of woning worden gerealiseerd. Dit alles met bewaking van kwaliteit door professionele vaklieden met veel ervaring. Er kan ook voor worden gekozen om alleen en onderdeel van een woning te renoveren, bijvoorbeeld:

 • keuken
 • toilet
 • badkamer
 • zolder
 • enz.

Renovaties worden uiteraard vooraf gegaan door een periode van werkvoorbereiding waarbij het plan goed wordt uitgedacht, overlegd en vastgelegd. Zo bewaken wij dat de wensen van de klant ook worden vertaald in het uiteindelijke resultaat.

Planmatig onderhoud

Dit onderhoud komt vaak voort uit een meerjarenplanning en zorgt ervoor dat van een geheel complex, een hele straat of een hele wijk bepaalde onderdelen in 1 project worden aangepakt. Hiermee kunnen op lange termijn veel kosten worden bespaart. Ook blijven de panden in goede staat en zorgt het ervoor dat woningen aan de eisen van de huidige tijd blijven voldoen. Profi-Works heeft specialisten in dienst die eventueel in samenwerking met de opdrachtgever een meerjarenonderhoudsplanningen kunnen opstellen.

Wat kan Profi-Works voor u betekenen?

Heeft u vragen, een geschikt project of behoefte aan professioneel advies