010-3076614 info@profi-works.nl

Onze werkwijze

Bij Profi-Works wordt uw project professioneel aangepakt

Klanttevredenheid

Bij ons staat de klanttevredenheid voorop. Wij meten doorlopend de tevredenheid van onze klanten en blijven steeds verbeteren. Uiteraard gaat er ook wel eens iets mis, naar ons idee hoeft dit geen probleem, hoe iets wordt opgelost en wat het eindresultaat is, daar gaat het om.

Opleiding

De ontwikkeling in onze branche gaan mometeel erg snel. Onze medewerkers worden daarom doorlopende bijgeschoold. Door optimaal gebruik te maken van de laatste technieken kunnen wij onze kanten het beste bieden in de markt op het gebied van garanties, duurzaamheid en efficientie.

Ontzorgen

Doordat Profi-Works meedere disciplines in eigen beheer kan uitvoeren kunnen wij de klant ontzorgen. Er is 1 aanspreekpunt, 1 verantwoordelijke en 1 iemand die het project in beheer heeft en alle mensen aanstuurt. Uw project, wij zorgen!

Kostenbewaking

Profi-Works werkt op basis van een volledige en open begroting. Hierin staan uw wensen duidelijk omschreven en deze worden per onderdeel geprijsd. Meerwerk volgt alleen op uw verzoek.

Eerst plannen, dan bouwen

Goede voorbereiding is het halve werk. Profi-Works zorgt eerst voor een duidelijk werkplan en pas dan start de uitvoering. Op de bouwplaats kan men daardoor effici├źnter werken en besparen wij kosten voor onze opdrachtgever.

Wij denken mee

Bij Profi-Works denken wij met u mee. Of het nu gaat om een ontwerp of de materiaalkeuze, door jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren en wijzen op de risico’s tijdens het gehele traject van initiatief tot en met uitvoering.

Wat kan Profi-Works voor u betekenen?

Heeft u vragen, een geschikt project of behoefte aan professioneel advies